Hívjon +36 30 966 2677
|||

Vill-L Kft. - minden ami érintésvédelem

Minden, ami villany

Elsőre a villany szóra nem is gondolná az ember, hogy mi minden munka elvégzése szükséges a XXI. századi korszerűnek mondott, kényelmes létünkhöz az áramszolgáltatástól a végső felhasználásig.

Változik a világ, egyre modernebb technika vesz minket körül, mely megkönnyíti életünket, mindennapjainkat. A régi izzószálas égők helyett ma már minimum led-es égőkkel és megújuló energiaforrásokkal spórolhatunk energiát és főleg pénzt. Mindezek mellett kiemelten fontos környezetünk biztonsága és védelme is.

Az Vill-L Kft. vezető szakemberei 1966 óta veszik le igényesen elvégzett munkáival ezt a nem kis körültekintést igénylő terhet ügyfeleik válláról.

A szolgáltatási körök bővítésével az VILL-l Kt.-t 2009-ben alakult, hogy az épület villamossági szerelés minden lehetséges területével kiszolgálhassa megrendelői összes igényét. A munkák elvégzéséhez az előírt valamennyi hivatalos képesítéssel rendelkeznek szakembereink.

Vállalt szolgáltatásaink az épület villanyszerelés teljes spektrumát felölelik minden apró részlet kidolgozásával a tervezéstől, a kivitelezési engedélyeztetésen át a kivitelezés végrehajtásáig.

További részletek:
  1. Villanyszerelés
  2. Érintésvédelem
  3. Villámvédelem
  4. Szabványok
címszavak alatt.

A referencia munkáim megtekintését követően, tisztelettel várom szíves megkeresésüket.

Kapcsolódó oldalak: